Training

Change the Habit TRAININGEN zijn gericht op teamontwikkeling. Heb jij er weleens over nagedacht wie de mensen in jouw team echt zijn? Welke eigenschappen ze hebben en waarom? Wat voelen ze en waarom reageren ze zoals ze reageren? Hoe goed ken jij de mensen in jouw team en op welke manier kun jij het beste met de mensen in jouw team samenwerken? Ik wil jou of jullie tips & trucs en inzichten geven om de samenwerking met de mensen in jouw team te ontwikkelen of verbeteren. En dat gaat verder dan de standaard kernwaarden van vertrouwen, respect, openheid, transparantie en feedback geven en ontvangen noemen. Want we weten allemaal dat deze kernwaarden nodig zijn voor een goede samenwerking. Maar hoe?

Hoe zorg je ervoor dat deze kernwaarden zich kunnen ontwikkelen in jouw team? Dat is de vraag en daar kan ik jullie bij helpen. Ik weet zeker dat ik jou kan laten inzien dat het ontwikkelen van een goede samenwerking helemaal niet moeilijk en juist hartstikke leuk is én bijdraagt aan jouw eigen geluk. Ben jij nieuwsgierig geworden lees dan ook eens één van mijn blogs over teamontwikkeling. Wil jij meer informatie neem dan contact met mij op.

Tarieven voor trainingen

Omdat trainingen vaak maatwerk vereisen is het moeilijk om vooraf een inschatting te geven van de kosten. Wil jij weten hoe de kosten voor jouw team gaan uitvallen, plan dan kosteloos een intakegesprek in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.