Samen_werken_met_PROX6

Het is begin oktober 2020 en ik heb mijn laatste loon ontvangen van het UWV. Inclusief dertiende maand en alle bijkomende kleine extraatjes is dat een mooie som geld. Mijn laatste loon via een werkgever. Want vanaf nu sta ik er alleen voor en ga ik door als zelfstandige. Alleen mijn inkomsten genereren en alleen mijn sales en marketing doen. Alleen klanten werven en ga zo maar door. Het is klaar met samen werken met collega’s. Of toch niet?

Alleen kun je niks

Als ik één ding geleerd hebt is dat je samen veel meer kunt dan alleen. Of nog scherper: alleen kun je  gewoon weinig tot niks. Niet echt fijne woorden als je volledig aan de slag wilt als zelfstandige. Maar ik snap deze woorden wel, ik kan ze voelen en ik geloof ook dat dit klopt. En dus ben ik op zoek gegaan naar een oplossing waarin ik alleen en toch ook samen mijn inkomsten kan gaan generen. En die oplossing vond ik door samen te gaan werken met PROX6.

PROX6

Een tijdje geleden maakte ik via een externe projectmanager (Ruud Peeters) bij het UWV kennis met PROX6. Het consultancybureau dat hij samen met zijn compagnons runt in Maarssen. Deze kennismaking was eigenlijk heel vrijblijvend en toch voelde ik ergens diep van binnen al aan dat ik “klaar” was bij het UWV maar toch had ik nog niet direct het idee van de match: Change the Habit en PROX6. Totdat ik ervoor koos om samen met manlief naar Italië te gaan voor onbepaalde tijd. Toen dacht ik in één keer: zou ik niet iets met PROX6 samen kunnen doen? Zij de offline variant van consultancy en ik de online variant. En ja hoor, precies op dat moment postte PROX6 een bericht op LinkedIn waarin zij aangaven op zoek te zijn naar medewerkers en ZZP’ers om hun team uit te breiden. Toeval bestaat niet toch?

Online en offline consultancy

Na een aantal kennismakingen en brainstormsessies via MS Teams. Online, want jullie weten nu dat ik van het online werken ben, ben ik in de auto gestapt naar Maarssen voor een offline-gesprek. Die 2 uur heen en 2 uur terug lieten mij ook direct weer inzien dat online werken echt heel veel voordelen heeft als het gaat over timemanagement en toch was deze offline-meeting een hele belangrijke. Want PROX6 en ik besloten om samen te gaan werken. Zij zien net als mij in dat online werken weleens de toekomst kan zijn. En dat je dus naast offline consultancy ook online consultancy zou moeten gaan aanbieden. Hoe gaaf is dat? Change the Habit – online management consultancy wordt dus gewoon ook beschikbaar via PROX6.

Ik word daar dus echt onwijs gelukkig van. Want dit is voor mij ook een stukje bevestiging dat ik geen “mafkees” ben die haar baan heeft opgezegd en denkt online haar werk te kunnen doen en daar geld mee te kunnen gaan verdienen. Andere mensen zien dus ook mogelijkheden in het online werken en zijn zelfs geïnteresseerd in een samenwerking. Mensen buiten mijn eigen vertrouwde kringetje. Dat doet me goed en geeft mij ook de moed om de komende tijd echt te gaan knallen.

Samenwerken of samen werken?

Wat is het verschil zou je denken? Samenwerken doe je met een team. En hoe close mijn samenwerking met PROX6 ook is, ik ben niet dagelijks onderdeel van hun team. Wel werken we samen aan de dienst online management consultancy. Waarin PROX6 het consultancy bureau is dat samen met mij de opdrachten zoekt en voor mij alle financiële en contractuele zaken regelt en ik zelfstandige ben die wordt ingezet bij klanten die ondersteuning en advies kunnen gebruiken op het gebied van online veranderen, communiceren en optimaliseren. Met als idee om de dienst online consultancy verder uit te breiden met een groter team van online consultants. Hoe gaaf is dat?

Wil jij ook samen werken?

Denk jij nu direct: ik wil ook als online consultant aan de slag! Of denk je juist: ik kan wel online ondersteuning gebruiken op het gebied van veranderen, communiceren en optimaliseren? Dan mag je altijd contact opnemen met mij via debby@changethehabit.nl of 0031612767967 of met Silva Zonneveld van PROX6 via 0031623026451. Dan gaan wij kijken of jij wat voor ons kunt betekenen of dat wij wat voor jou kunnen betekenen. Vrijblijvend online kennismaken is altijd een goed idee toch?

Comments are closed.