coaching_cth

Coaching is in Losser en omgeving is iets dat mensen best wel bijzonder of eng of spannend vinden. Het is nieuw en wordt soms gezien als overbodig en hip. Maar coaching is veel meer. Coaching kan een nuttige aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling zijn. Dat eng en spannend ook heel veel kan opleveren lezen jullie vandaag in de eerste gastblog.

Mensen vragen om gastblogger te zijn was voor mij ook heel spannend. Wie durft en wil haar verhaal delen? Wat nou als niemand een gastblogger wil zijn? Dat is pas gênant. Ja, ook ik heb weleens negatieve gedachten. Maar toch zette ik het verzoek online en gelukkig kreeg ik een aantal hele mooie verhalen om te delen. En ik weet dat er nog een aantal mooie verhalen onderweg zijn. Dank je wel voor jullie enthousiasme!

Belinda Schulte

Een eigen droom… Wat heerlijk als je die hebt. Ik had een hele grote droom:

Mijn eigen kinderopvang als gastouder

Mijn verlangen om met kinderen te werken is zo groot, dat ik besloot om op 41-jarige leeftijd weer naar school te gaan en mijn diploma’s te halen. Daarna werd ik ondernemer. In De Lutte opende ik mijn eigen kinderopvang als gastouder.

Uit de comfortzone

Mijn verhaal is er een met veel hobbels maar uiteindelijk met een grote overwinning op persoonlijk vlak. Na het behalen van mijn diploma’s en inspectie van de GGD, kwamen de eerste klanten. Angsten als:

‘Kan ik dit? en wat als het niet lukt?’

speelden zeker bij mij op. Nu weet ik, dat uit de comfortzone komen voor mij altijd eng is.

Grenzen aangeven

Voordat ik er erg in had, begon mijn kinderopvang in De Lutte goed te lopen en binnen no-time zat ik vol. Het werk beviel supergoed en het werken met kinderen is en blijft fantastisch! Daarmee kwamen ook de volgende problemen:

‘Geen grenzen aangeven’ en ‘volledig over mijn eigen grenzen gaan’.

Mezelf wegcijferen en aanpassen. Ik werd er doodongelukkig van. Ik moest patronen doorbreken maar hoe?

Patronen doorbreken

De boeken van Michael Pilarczyk leerden mij om uit te besteden wat ik niet wilde en wat ik zelf niet kan. Hierdoor ging ik werken met mijn Dreamteam: van schoonmaakster tot aan een goede coach tot aan fijne collega’s.

Ook startte ik een coachingstraject met Debby. Van Debby leer ik dat het niet de bedoeling is dat klanten je al jouw energie kosten. Het gaat namelijk ook om energie ontvangen, plezier maken en de vrijheid van het ondernemen. Door in mezelf en coaching te investeren ben ik de vrouw geworden die ik nu ben.

Gastouder LINDS
Belinda Schulte

Reactie van Change the Habit coaching

Dank je wel Belinda voor het delen van jouw verhaal over patronen doorbreken! Ik vind het ontzettend mooi om te merken hoe snel jij concrete stappen hebt gemaakt door een aantal kleine patronen te doorbreken met behulp van mijn coaching. Door jezelf en je omgeving beter te leren kennen met behulp van het Enneagram en DiSC-personality model speel jij nu veel makkelijker in op “ingewikkelde” situaties. Je hebt meer zelfvertrouwen en werkt meer aan je bedrijf en niet alleen in je bedrijf. Je denkt na over hoe je op een, voor jou, fijne manier grenzen kunt aangeven. En dat is ook de insteek van onze coaching sessies. Jouw droom is werkelijkheid geworden en door op tijd in jezelf te investeren met behulp van coaching heb jij voorkomen dat jouw droom een stressvolle “nachtmerrie” werd. Dank je wel dat ik als coach onderdeel mag zijn van jouw Dreamteam!

Wil jij meer informatie over mijn coaching of wil jij ook een gastblog schrijven over jouw persoonlijke ontwikkeling neem dan contact met mij op. Ik ben super benieuwd naar jouw verhaal!

Comments are closed.