Over mij

over_mij_wideCoaching, training, interim en blog, dat is Change the Habit. Maar wie ben ik? Even voorstellen: ik ben Debby Geissler (1983) en in september 2014 ben ik begonnen te schrijven met een blog onder het motto: “wie schrijft die blijft”. In deze blog heb ik mijn lezers meegenomen in mijn persoonlijke ontwikkeling en veranderingen op privé en zakelijk vlak. Ik schreef over de liefde, over mijn ambitie en mijn rol in het team op mijn werk, over mijn stress/burn-out en de opleidingen die ik volgde. Door de vele reacties merkte ik al snel dat ik daar mensen mee hielp. Mensen vonden mijn openheid prettig en herkenden zich in mijn verhalen of vroegen mij om advies. Super leuk! Dus wat begon als hobby groeide langzaam uit tot een bedrijf: Change the Habit.

CHANGE the HABIT letterlijk vertaald: verander de gewoonte, staat voor mijn eigen bedrijf waarmee ik ondersteuning geef aan mensen, teams en organisaties die zich willen ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling omdat het allemaal even niet gaat zoals het moet gaan, omdat je teveel stress hebt, je niet helemaal happy voelt of omdat je keuzes moet/wilt maken waarbij je hulp nodig hebt. Ik ondersteun jou graag als jij bepaalde gewoontes wilt veranderen waardoor je met (nog) meer plezier en energie in het leven kunt staan. In het geval teamontwikkeling of organisatie ontwikkeling houd ik mij bezig met het ondersteunen van de ontwikkeling van een fijne samenwerking. Door middel van workshops die gericht zijn op het begrijpen en leren van elkaar help ik jullie een fijne samenwerking te ontwikkelen.

Het coachen en trainen doe ik op basis van mijn kennis en ervaring vanuit de opleiding tot transformatie trainer/coach aan de Academie voor Innovatief trainen. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om vanuit mijn gevoel en intuïtie mensen en organisaties te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb ik de opleidingen Management, Economie en Recht en Communicatiewetenschappen gevolgd. In deze opleidingen lag mijn focus op teamontwikkeling en verandermanagement. De combinatie van deze verschillende opleidingen en mijn opgedane werkervaring in verschillende teams zorgt ervoor dat ik ondersteuning kan geven als coach, trainer, interim en blogger. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op.