Over mij

Debby Geissler coaching

Veranderen is voor mij hetzelfde als ademhalen

Zolang geen werkdag hetzelfde is ben ik gelukkig en kan mijn energie goed stromen. Als ik me dan tijdens mijn werk ook nog eens bezig mag houden met veranderen, communiceren en optimaliseren, dan ben ik volledig in mijn element. En ja, ik besef me ook dat lang niet iedereen van veranderen houdt en dat is helemaal ok. Het is zelfs zo dat ik in mijn privé leven juist houd van rust en balans waardoor daar juist bijna nooit iets verandert. Echt het tegenovergestelde dus. Hoe fijn is het dat ik beide kanten van de medaille kan waarderen en inzetten als ik aan het werk ben via Change the Habit.

Zijn wie je bent en van daaruit werken

In 2017 volgde ik de opleiding tot transformatie trainer/coach aan de Academie voor Innovatief Trainen. Daar tijdens die opleiding die ik volgde in Nederland en Marokko (als we het over veranderingen hebben..) viel alles op zijn plaats. Daar leerde ik dat ik mag zijn wie ik ben. En dat ik van nature goed ben in veranderen omdat ik eerlijk en direct, creatief en kritisch ben. Ook kwam ik erachter dat ik me snel kan aanpassen aan mensen en situaties door verbinding en contact te maken. Dat dit onderdeel is van wie ik ben en dat eerlijk, direct en kritisch zijn niet iets negatiefs is. Het mooie is dat i daar leerde hoe ik deze eigenschappen kan inzetten tijdens via Change the Habit.

Change the Habit

Nadat ik in 2008 de opleiding Management, economie en recht afrondde ben ik jaren zoekende geweest naar een baan die mij energie en voldoening gaf. Ik wist al snel dat ik binnen de overheid tot mijn recht kwam omdat ik een dwarsdenker ben. En omdat ik mijn hoofd boven het maaiveld durf uit te steken. Maar toch kon ik mijn plek nooit helemaal vinden. Ik heb lang gedacht dat ik een manager wilde worden. Dat een team coachen en managen bij mij zou passen en dat ik daar gelukkig van zou worden. Totdat ik een aantal projecten deed waarin grote bedrijfsmatige veranderingen een belangrijke rol speelden. En ik als projectleider en adviseur aan de andere kant stond. Toen wist ik dat ik het nodig heb om onafhankelijk te zijn zodat ik kan adviseren en ondersteunen over veranderen, communiceren en optimaliseren vanuit mijn hart. Als de eerlijke, directe, creatieve en kritische dwarsdenker die ik ben. Dat was het moment dat Change the Habit ontstond. Tijdens de Corona crisis kwam ik er daarnaast achter dat ik heel veel plezier beleef aan online adviseren en ondersteunen en besloot ik volledig online te gaan werken.

Wat ben ik dan wel?

De enthousiaste en dwarsdenkende online management consultant die plaats- en tijdafhankelijk werkt, meestal vanuit Italië, en die jou als manager adviseert en ondersteunt op het gebied van veranderen, communiceren en optimaliseren. Ook laat ik jou zien dat inzicht in jezelf de sleutel tot persoonlijk en zakelijk succes is. Ik ben de sparringspartner die jou als manager de andere kant van de medaille laat zien als het gaat over houding, gedrag en weerstand. Ik geloof dat de combinatie van inzicht in jezelf en je medewerkers, structuur, een goede veranderstrategie en positieve energie de sleutel tot een succesvolle verandering zijn voor elke manager. En jij?

Doe ik dit dan helemaal alleen?

Nou, ik werk als freelancer en dat betekent dat Change the Habit mijn eigen bedrijf is van waaruit ik werk. Maar omdat ik geloof dat je samen veel meer kunt dan alleen ben ik een samenwerking aangegaan met het consultancy bedrijf PROX6. Zij werken vooral offline en geloven net als mij dat er steeds meer behoefte zal komen aan online consultancy. Samen hebben we dan ook besloten om de dienst online consultancy op te zetten. Denk jij nou: ik wil ook aan de slag als online consultant of kun jij online ondersteuning gebruiken op het gebied van veranderen. communiceren en optimaliseren neem dan contact met mij op via debby@changethehabit.nl of via 0031612767967 of neem contact op met Silvia van PROX6 via 0031623026451.