Interim

Change the Habit INTERIM is bedoeld voor de werkzaamheden die niet onder coaching of training vallen maar die wel verbonden zijn aan mijn diensten als coach of trainer.

Als PROJECTMANAGER kun je mij inzetten voor jouw projecten. Zoek jij iemand die onwijs goed kan plannen en organiseren en inzetbaar is voor projecten dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb ervaring met het organiseren van evenementen, het leiden van projecten en ben gespecialiseerd in veranderingstrajecten. Met veel plezier en energie ga ik elke uitdaging aan. Wil jij iets uitbesteden neem dan contact met mij op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en ik jou snel kan gaan ondersteunen.

Als SOCIAL MEDIA ASSISTENT kun je mij inzetten als jouw assistent op afstand. Heb jij een communicatieve duizendpoot nodig? Iemand die jouw teksten of blogs kan schrijven, die jouw social mediakanalen op een effectieve en creatieve manier kan bijhouden en jouw bereik kan vergroten dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Ik ondersteun jou graag zodat jij je kunt bezighouden met doen waar jij het beste in bent. Wil je meer informatie neem dan contact met mij op.