Change by you

CHANGE by you staat voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij bent degene die ik aan het denken wil zetten over jouw leven. Over jezelf, je baan, je studie, je keuzes en je eigen ontwikkeling. Over alles wat het leven je brengt en kan brengen. En door dat te doen hoop ik dat jij net als ik kunt gaan voor geluk en een happily ever after in de vorm van een fijn leven. Wat dat voor jou ook mag betekenen.

JIj tegen jezelf - Change the Habit - training en coaching - Debby Geissler

JIJ tegen jezelf en keuzes maken

Soms heb je van die dagen. Die dagen dat je heel veel wilt en dat bijna niets lukt. Op je werk, thuis, tijdens het sporten of waar dan ook. Je begint vol goede moed en binnen no time zakt de … Read More

Featured Post
Personal branding - Change the Habit - coaching en training - Debby Geissler

Personal branding: de beste versie van jezelf worden

Wie ben ik en hoe zie jij mij? Dat is eigenlijk kort samengevat waar het bij personal branding om draait. Een paar weken geleden volgde ik online een cursus personal branding en de informatie die ik daar  uit heb gehaald … Read More

Featured Post
Timemanagement - Change the Habit - Debby Geissler

Meer bereiken door minder te doen – timemanagement

Facebook attendeerde mij een tijdje geleden op het boek Road to freedom – de 4-urige werkweek in de praktijk van Karel Emck. Ik als startende ondernemer van Change the Habit én ook nog in loondienst én volgens velen erg goed … Read More

Featured Post
Mindfulness - Change the Habit - Debby Geissler

Mindfulness of een mind full of mindfulness

“Adem in, adem uit en laat je gedachten komen en gaan“. Hoe klinkt dat? Als zweverig? Of “als dat zou ik ook wel willen maar dat gaat me nooit lukken?” Als onzin? Als ontspanning? Het kan allemaal. Een tijdje geleden … Read More

Featured Post
Persoonlijke ontwikkeling op reis - Change the Habit - coaching en training - Debby Geissler

Persoonlijke ontwikkeling op reis: waar sta jij bij de brug?

Persoonlijke ontwikkeling op reis is iets dat vaak gebeurt zonder dat je het in de gaten hebt. Totdat je weer thuis bent en terugkijkt op je avontuur. Ik was mijn vakantiefoto’s aan het bekijken en toen kwam ik deze foto … Read More

Featured Post
Timemanagement - Change the Habit - Debby Geissler

“Nooit meer te druk” werkboek REVIEW

Nooit meer te druk! Als dat toch even kon.. Een tijdje geleden heb ik het werkboek Nooit meer te druk van Tony Crabbe gelezen en doorgewerkt. En ik was zo aangenaam verrast door de praktische inslag van dit boek dat … Read More

Featured Post