Change by you

CHANGE by you staat voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij bent degene die ik aan het denken wil zetten over jouw leven. Over jezelf, je baan, je studie, je keuzes en je eigen ontwikkeling. Over alles wat het leven je brengt en kan brengen. En door dat te doen hoop ik dat jij net als ik kunt gaan voor geluk en een happily ever after in de vorm van een fijn leven. Wat dat voor jou ook mag betekenen.

zeggen-wat-je-denkt

De tip om te zeggen wat je denkt!

Wat levert het mij op? Mooie vraag, vind je niet? Heb jij deze vraag weleens beantwoord? Nou, ik wel sinds ik deze vraag van mijn teamcoach kreeg. Hoe en waarom? Dat vertel ik je graag. Tijdens mijn beoordelingsgesprek eind vorig … Read More

Featured Post
coaching_cth

Gastblog: Persoonlijke overwinningen met coaching

Coaching is in Losser en omgeving is iets dat mensen best wel bijzonder of eng of spannend vinden. Het is nieuw en wordt soms gezien als overbodig en hip. Maar coaching is veel meer. Coaching kan een nuttige aanvulling op … Read More

Featured Post
Doelgroep-Change-the-Habit

Jezelf (beter) leren kennen met het Enneagram

Enneagram wat? Via mijn opleiding tot trainer/coach aan de Academie voor Innovatief Trainen ben ik in aanraking gekomen met het Enneagram. Het Enneagram is een persoonlijkheid instrument dat je kunt gebruiken om jezelf en anderen beter te leren kennen. En … Read More

Featured Post
Keuzes maken - Change the Habit - training en coaching - Debby Geissler

Keuzes maken: 3 tips als alles tegenzit

Soms heb je van die dagen. Die dagen dat je heel veel wilt en dat bijna niets lukt. Op je werk, thuis, tijdens het sporten of waar dan ook. Je begint vol goede moed en binnen no time zakt de … Read More

Featured Post
Personal branding - Change the Habit - coaching en training - Debby Geissler

Personal branding: wie ben ik en hoe zie jij mij?

Wie ben ik en hoe zie jij mij? Dat is eigenlijk kort samengevat waar het bij personal branding om draait. Een paar weken geleden volgde ik online een cursus personal branding en de informatie die ik daar uit heb gehaald … Read More

Featured Post
meer-doen-minder-tijd

Meer doen in minder tijd – timemanagement

Facebook attendeerde mij een tijdje geleden op het boek Road to freedom – de 4-urige werkweek in de praktijk van Karel Emck. Ik als startende ondernemer van Change the Habit én ook nog in loondienst én volgens velen erg goed … Read More

Featured Post
Mindfulness - Change the Habit - Debby Geissler

Mindfulness: zinvol of onzin?

“Adem in, adem uit en laat je gedachten komen en gaan“. Hoe klinkt dat? Als zweverig? Of “als dat zou ik ook wel willen maar dat gaat me nooit lukken?” Als onzin? Als ontspanning? Het kan allemaal. Een tijdje geleden … Read More

Featured Post
nooit-meer-te-druk

“Nooit meer te druk” werkboek REVIEW

Nooit meer te druk! Als dat toch even kon.. Een tijdje geleden heb ik het werkboek Nooit meer te druk van Tony Crabbe gelezen en doorgewerkt. En ik was zo aangenaam verrast door de praktische inslag van dit boek dat … Read More

Featured Post