Change by me

CHANGE by me staat voor mijn eigen ontwikkeling. Voor geluk, gelukkig worden, gelukkig zijn, gelukkig blijven en een happily ever after. Een leven vol met reizen, lieve mensen, een leuke baan en een man waar ik always en forever van kan houden. Maar wat komt daar nou precies bij kijken? Hoe ontwikkel ik mijzelf. Wie of wat maakt mij gelukkig? Wat is mijn droombaan? En waar ben ik het gelukkigst? Dat is mijn avontuur in het leven en ik neem jullie daar graag in mee.

CTH_GBindemaak-2

GIRLBOSS in de maak – deel 2 –

Per 1 oktober 2017 is Change the Habit ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sindsdien is er zoveel gebeurd! Ten eerste durf ik nu te praten over mijn bedrijf en niet meer over mijn bedrijfJE. Want ik heb geleerd … Read More

Featured Post
CTH_GBindemaak-1

GIRLBOSS in de maak – deel 1 –

Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf(je). Een bedrijf(je) gericht op persoonlijke coaching en teamcoaching met een blog on the side. Het leek mij wel leuk om jullie mee te … Read More

Featured Post