Change by me

CHANGE by me staat voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor gelukkig zijn, gelukkig worden, gelukkig blijven en een happily ever after. Een leven vol met reizen, lieve mensen, een leuke baan en een man waar ik always en forever van kan houden. Maar wat komt daar nou precies bij kijken? Hoe ontwikkel ik mijzelf? Wie of wat maakt mij gelukkig? Wat is mijn droombaan? En waar ben ik het gelukkigst? Dat is mijn avontuur in het leven en ik neem jullie daar graag in mee.

systemisch_werken

Systemisch Werken met opstellingen in Marokko

Systemisch werken heet de opleiding die ik op dit moment volg aan de Academie voor Innovatief Trainen. Een opleiding die aansluit bij mijn werk als adviseur en coach voor ondernemers en bedrijven en die ook een waardevolle aanvulling is op … Read More

Featured Post
netwerken-in-twente

Netwerken in Twente – mijn ontwikkeling

Change the Habit bestaat alweer 8 maanden. Wat begon met een logo, huisstijl en website ging over naar nieuwe blogs, quotes en een goed gevulde social media. Ik was en ben druk! Druk met netwerken in Twente, oriënterende gesprekken, mijn … Read More

Featured Post
Persoonlijke ontwikkeling op reis in Marokko

Persoonlijke ontwikkeling op reis: 7 dagen in Marokko

Persoonlijke ontwikkeling is van deze tijd. In alle mogelijke vormen. Zelf ben ik daar ook continu mee bezig. Mezelf beter leren kennen en begrijpen vind ik heel belangrijk. Van 9 tot en met 16 november 2017 ben ik daarom naar … Read More

Featured Post
coach-trainer-change-the-habit

Iedereen is tegenwoordig coach – mijn ontwikkeling

Change the Habit coaching en training bestaat alweer 6 maanden. En het is ook alweer een maand geleden dat mijn website online is gegaan. En in die tijd is er veel en weinig tegelijk gebeurt. Dat klinkt weer heerlijk vaag … Read More

Featured Post
Doelgroep-Change-the-Habit

Mijn doelgroep – Change the Habit – mijn ontwikkeling

Change the Habit coaching en training is per 1 oktober 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sindsdien is er zoveel gebeurd! Ten eerste durf ik nu te praten over mijn bedrijf en niet meer over mijn bedrijfJE. Want … Read More

Featured Post
eigen-bedrijf

Ik heb een eigen bedrijf – Mijn ontwikkeling

Ondernemer jij? Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf(je). Een bedrijf(je) gericht op persoonlijke coaching en teamcoaching met een blog on the side. Het leek mij wel leuk om jullie … Read More

Featured Post