Change by me

CHANGE by me staat voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor gelukkig zijn, gelukkig worden, gelukkig blijven en een happily ever after. Een leven vol met reizen, lieve mensen, een leuke baan en een man waar ik always en forever van kan houden. Maar wat komt daar nou precies bij kijken? Hoe ontwikkel ik mijzelf? Wie of wat maakt mij gelukkig? Wat is mijn droombaan? En waar ben ik het gelukkigst? Dat is mijn avontuur in het leven en ik neem jullie daar graag in mee.

liegen_ontslag

Ik stop met liegen en neem ontslag

Ontslag nemen. Het eerste waarvan iedereen altijd zegt: “Nooit doen!” Zeker niet als je bij het UWV werkt. Maar ik heb het toch gedaan omdat ik gelogen heb. Geen hele grote, lelijke, verschrikkelijke leugens, maar wel allemaal kleine leugentjes. Leugentjes … Read More

Featured Post
systemisch_werken

Systemisch Werken met opstellingen in Marokko

Systemisch werken heet de opleiding die ik op dit moment volg aan de Academie voor Innovatief Trainen. Een opleiding die aansluit bij mijn werk als adviseur en coach voor ondernemers en bedrijven en die ook een waardevolle aanvulling is op … Read More

Featured Post
persoonlijke_ontwikkeling_op_reis

Persoonlijke ontwikkeling op reis: 7 dagen in Marokko

Persoonlijke ontwikkeling is van deze tijd. In alle mogelijke vormen. Zelf ben ik daar ook continu mee bezig. Mezelf beter leren kennen en begrijpen vind ik heel belangrijk. Van 9 tot en met 16 november 2017 ben ik daarom naar … Read More

Featured Post