Blog

Change the Habit BLOG is gericht op teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Door de coaching en trainingen doe ik dagelijks veel kennis op en dit leg ik graag vast in een blog zodat ik mijn ervaringen met jullie kan delen.

Op het gebied van teamontwikkeling wil ik schrijven over de ontwikkeling van een team. Zijn de ontwikkelingen in jouw team “normaal” of moet er iets gebeuren om de samenwerking te verbeteren? En wat moet er dan gebeuren? Of wie heb je daarbij nodig? Een aantal vragen die je kunt beantwoorden door mijn blogs te lezen.

Voor de persoonlijke ontwikkeling wil ik bloggen over wat er nou komt kijken bij geluk, gelukkig worden, gelukkig zijn, gelukkig blijven en een happily ever after? Hoe kun jij jezelf ontwikkelen zodat jij jouw leven weer fijn vindt? Ook geef ik je een kijkje in mijn leven en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Met mijn blogs wil ik jou inspireren zodat jij de handvatten en de energie krijgt om alles uit het leven te halen dat erin zit.

Ik wens je veel leesplezier!

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met mij op. Verder ben ik altijd op zoek naar samenwerkingen of gastbloggers voor mijn blogs. Dus wil jij een samenwerking met mij aangaan, neem dan contact met mij op.

Change by me

CHANGE by me staat voor mijn eigen ontwikkeling. Voor geluk, gelukkig worden, gelukkig zijn, gelukkig blijven en een happily ever after.


Change by you

CHANGE by you staat voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij bent degene die ik aan het denken wil zetten over jouw leven.


Change your team

CHANGE your team staat voor teamontwikkeling. Jouw team. Heb je er weleens over nagedacht wie de mensen in jouw team echt zijn?