CtH Academy

Welkom bij de CtH Academy,

De (offline) plek voor persoonlijke ontwikkeling met behulp van workshops, trainingen, lezingen en netwerklunches. Samen werken aan je eigen ontwikkeling, een betere manier is er niet. De workshops, trainingen en lezingen van de CtH Academy worden gegeven door mij (Debby Geissler) en door mensen die ik inspirerend vind.

Change the Habit staat voor jezelf en anderen beter leren kennen en de CtH Academy sluit daar perfect bij aan. Met als aanvulling voor ondernemers: samen je eigen bedrijf naar een hoger niveau tillen. Elke bijeenkomst van de CtH Academy heeft als doel een activiteit waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd.

Ik ben altijd op zoek naar mensen die een workshop, training of lezing willen geven. Lijkt jou dit wat neem dan contact met mij op.

Ben je nieuwsgierig naar de workshops, trainingen en lezingen van de CtH Academy die al gepland staan? Kijk dan hieronder in de agenda.

change_the_lunch_21_juni

DATUM: 21-06-2019 | GRAND-CAFÉ SMIT LOSSER

Change the Lunch voor ondernemers

Heb jij dat ook? Dat gevoel dat je moet netwerken maar dat je het liever niet doet omdat het vaak zo ongemakkelijk is. Ik had dat ook. Dus bedacht ik Change the Lunch. Want volgens mij is netwerken zoveel meer dan netwerkborrels afstruinen en je visitekaartje afgeven. Netwerken is elkaar echt leren kennen. En dat is wat we gaan doen tijdens Change the Lunch.

MEER INFO